I min permo!

Alla inlägg under juli 2015

Av Olivia Wallin - 7 juli 2015 22:29


Hej allesammans! 


I skrivande stund sitter jag i taxin påväg ifrån Västerås/Erikslund (krångel med bloggportalen så uppdateringen skedde långt efter inlägget skrevs) jag och min assistent A-L har varit på Ikea bl.a och köpt grejer till min garderob så den blir lite snyggare och lite mer ordning än vad den är i för tillfället. Det blev inte bara Ikea utan även lite andra affärer men konstigt nog införskaffade jag mig inga nya kläder. Vi passade på att handla på City Gross, så nu har jag mat för ett år känns det som. Men samtidigt skönt att slippa springa till affären varendaste dag. I matväg blev det såklart Kinamat, vilken skräll va? ;) Tog även en fika på Ikea innan vår pratglada taxichaufför kom för att hämta upp oss. 

Nu är jag sliten, vet inte vad det är men jag har faktiskt fått lite feber så i kväll checkar jag ut tidigt ihop om att jag är lite piggare i morgon. Dock inte allt för tidigt eftersom garderoben måste fixas redan idag eftersom den är tömd och allt innehåll ligger slängt i hela vardagsrummet så där inne går det inte ens att sitta ;) haha!


Vill bara skriva om en sak, en lite upplysning till alla er som möter personer med permobil eller andra gånghjälpmedel, håll lite space när man har CP får man ibland spasmer som gör att det slänger till och då är det många gånger en fot eller häl ivägen. Jag vill inte skada någon med flit  det är helt enkelt inget jag själv rår för. Samt att ibland kan inte jag köra själv, idag var jag helt slut i armen. Då fick min assistent köra min permo samtidigt som hon också skulle dra en kundvagn. Jag kan ju säga att det är betydligt lättare för er att flytta på er än att någon som kör en permobil samt en fylld kundvagn. Så jag önskar allmänheten vill visa lite respekt! :) 


Nu får ni ha det så bra mina vänner, så hörs vi i morgon! 

Puss och Kram / Olivia ❤️

Av Olivia Wallin - 6 juli 2015 20:35

 Hej!

Idag har det varit full fart från och med tidigt imorse! 

Tog taxi till gymmet då det öste ner regn...

gjorde ett riktigt bra gympass som jag känner mig nöjd och stolt med!:)

Efter det tog vi taxi till lasarettet för att äta lunch innan psykologen. 

Jag åt en smarrig räkmacka! :)

Efter psykologen åkte vi hem och jag började blogga direkt, dock kunde jag inte publicera inlägget då pågrund av att jag fick besök av min kära mor och lillebror, A-L kikade även upp på en kaffe!

Tog en lång dusch när allt främmande gått hem! 


Har tänkt mycket på min assistans idag och tänker därför skriva kort om den och hur jag vill ha det i mitt liv.

Jag har kommit fram till att det är jätte viktigt för mig att mina assistenter peppar mig när det gäller både bloggande, träning och andra vardagsmåsten! 

Jag glömmer liksom bort bloggen och att det är mitt arbete ibland, därför behöver jag verkligen positiva assistenter som  hjälper mig att komma ihåg att det är mitt jobb.. Det är lätt att glömma när jag som andra människor faktiskt inte får lön för det jag gör.. Självklart är jag överlycklig över alla fina kommentarer från er läsare och ser det som en lön för sig!!!! 

Ni ska inte tro att jag är en person som inte vet vad jag vill och inte kan bestämma över mig själv, men som alla andra när det gäller olika saker behöver jag en spark i arselet! 

Jag har alltid vetat vad jag vill i livet, ibland har jag väldigt svårt att våga säga det bara....


jag vill verkligen att bloggen ska vara mitt arbete!!!


Jag ska göra allt i min makt för att träna bort den fula ovanan att inte säga vad jag tycker och tänker OCH vill göra!


har fått lite dåligt självförtroende med bloggen och känner verkligen att jag hamnat efter då folk frågat vart jag hållet hus... Nu ska jag släppa de dåliga tankarna och tänka POSITIVT! För det är sån jag är! 


Kram alla fantastiska människor därute! 


Olivia Wallin

Av Olivia Wallin - 5 juli 2015 20:54

Hej i värmen!

Låg kvar i sängen ett bra tag imorse, var trött efter gårdagen. När jag väl kom upp åt jag äggmacka till frukost, mums!

Åkte ned på Coop för att handla, blev tyvärr ingen promenad, var så varmt så åkte bara raka vägen dit och hem. Efter maten la jag mig i solen på balkongen och vilade lite. Lyssnade på P3 Dokumentär, den här gången om HIVmannen. Han både våldtog och försökte smitta kvinnor med HIV. Lång men intressant var den. Nu har vi storstädat här hemma, inte kul i den här värmen.

Man märker att man inte är van vid den här värmen i vanliga fall, man blir helt slut. Har haft dålig aptit de senaste dagarna, så har fått ätit det jag varit sugen på.


Nu är helgen snart slut och imorgon är det dags för gym igen!

 


Hoppas ni får en bra start på veckan!

Kram Olivia Wallin   

Av Olivia Wallin - 4 juli 2015 21:59

idag har jag vari på power meet och sett mycket bilar, ätit gott och träffat många roliga människor :)

Av Olivia Wallin - 4 juli 2015 12:11

Hej mina kära vänner.

Ber om ursäkt för dålig uppdatering men jag skyller på vädret :)

Igår var jag på Eskiln hela dagen, badade och solade. Träffade mormor och Bengt :)
När jag kom hem så kom mamma och ziki över med lite mat :) mammas goda kyckling. Tack mamma!

Idag ska jag ut på äventyr med min assistent Amanda, vi ska åka tåg till Västerås och gå på power meet. Försaka gången jag ska kolla på det, ska bli kul :)

Nu ska jag börja göra mig redo. Hoppas ni får en fin dag.
Kram Olivia Wallin

Av Olivia Wallin - 4 juli 2015 09:35

  hallojsan!


Har hängt på eskiln nu i två dagar, och ni vet hur det är då, man bli helt slut på kvällen. Därför har jag varit lite tyst av mig. Man måste ju passa på att bada och sola när man kan!

Förutom att skriva vad jag har gjort om dagarna är det svårt att komma på något att skriva. Kanske ni har några tips? Vad vill ni veta? HJÄLP!


 


Ha det bäst denna lördag!

Kram Olivia Wallin   

Presentation


Jag heter Olivia Wallin och kommer i denna blogg skriva om mig själv, mitt liv och allt runt omkring det. Jag är 21 år och har en CP-skada som jag haft sen födseln. Jag är en glad tjej som gillar utmaningar och ser hellre optimistiskt på livet. Hoppas ni

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards