I min permo!

Alla inlägg under september 2015

Av Olivia Wallin - 9 september 2015 21:51

Hej :)

Jag har precis kommit hem från....STALLET :) Det var roligt att bra tillbaka på hästryggen men nu har jag otroligt ont i benen, Amanda säger att kag kommer få träningsvärk imorgon :)
Jag red en häst som heter Romadina. En stor och snäll häst.
Nu är jag trött efter all spänning och själva ridningen. Jag hoppar in i duschen sen är det sängen.

Här är lite bilder :)

Av Olivia Wallin - 9 september 2015 12:45

Jag har läst igenom era kommentarer och era frågor och det är en fråga jag tänkte svara på nu.
Kristina undrade var mina assistenter sover när dom är här :)
Såhär ser set ut i deras lilla rum.

Av Olivia Wallin - 9 september 2015 10:53

Hej på er :)

Idag ska jag göra något som gör mig lite nervös, jag ska och rida i Västerås på eftermiddagen. Jag red när jag var yngre och nu ska jag prova på igen. Ridningen är bra för mina rygg och magmuskler. Det ska bli roligt att sätta sig på hästryggen igen.

Idag ska jag försöka ta mer bilder så ni får se :)

Jag har massa samtal att ringa idag och ett spännande mejl att skicka så jag säger hej så länge, hörs ikväll.

Hej svejs.

Av Olivia Wallin - 8 september 2015 16:44

Hej!


Var ju i Västerås igår och testade min nya permo. Fyfan va snygg hon är!! Svart med rosa detaljer, första gången jag får välja färg!! Ska få en ny dator också, ni vet den som jag pratar med, en tunnare och smidigare. Sa igår att jag skulle visa er bilder, men vi hade fullt upp där så blev inga några bilder tagna tyvärr. Men visar er sen när den kommer hem, nästa fredag! wiihoo!  


Ikväll kommer min kära pappa hit. Vi ska kolla fotboll, vet inte varför jag ger mig in på detta då jag inte ens gillar fotboll, men att ha pappa här är alltid trevligt!   



Fick hem min nya ugn idag så nu har gjort en såkallad upphettning, luktar inget vidare i mitt kök för tillfället men det försvinner snart haha   

 

Nu ska vi ut och glida lite! Ha det bra tills vi hörs nästa gång!   

Av Olivia Wallin - 7 september 2015 10:51

Hej

Nu har min dator fått för sig att sluta fungera. Så tyvärr blir det ett liiiiitet uppehåll här på bloggen.
Jag hoppas att den bli fixad idag när jag ska till väterås och prova min NYA permo :D
Hör av mig senare med bilder från dagen.
Kram Oliva

Av Olivia Wallin - 5 september 2015 16:25

Hej allesammans! Hoppas eran lördag varit perfekt hittills! Jag har bara softat runt med min assistent, tagit världens längsta dusch, typ bytt sängkläder, dukat och fixat inför kvällens middagsgäst Tobbe! Har även kollat roliga klipp på Björn Gustavsson på youtube, vilken rolig människa!!! :D

Nu tänkte jag tipsa er om nageldropparna jag köpte i Västerås igår! Eftersom jag knyter mina händer på grund av mina spasmer så är det väldigt svårt att måla mina naglar osv(kladd)! Jag köpte igår nageldroppar som ska göra att nagellacket torkar snabbare, motverkar flagning och har en vårdande effekt!

De heter: essie Quick-e! Förpackningen och innehållet ser ut såhär:

Eftersom min dator krånglar blir det mycket bilder på vad jag gjort i helgen! Idag tänkte jag visa upp min fina lägenhet, som jag inte minns att jag gjort tidigare...? Här kommer lite schyssta bilder på den!:)

Såhär sitter jag och välkomnar er i min hall!

Välkommen in!

Häng av er jackan och ta av er skorna tack!:D

Här är toaletten om ni är nödiga efter resan hit!

Kom ihåg att tvätta händerna!

Här har jag dukat för middag eller fika om ni är sugna..?

Här diskar min assistent efter maten så det behöver inte du och jag fundera på!;)

Ni kan gå ut på min balkong om ni behöver lite frisk luft efter maten!

Eller så äter Vi helt enkelt hör ute om vädret passar... Eller ah, det spelar ingen roll eftersom balkongen är inglasad!

Här kan vi fortsätta umgås, framför tv eller bara snacka!:D

Gillar att titta på detta från min fotölj!

Börjar bli sliten där vid 22-23, då åker jag in hit...

Och lägger mig här!

Nu har ni fått se min lya!
Ha en grym dag alla!

Kram Olivia!<3

Av Olivia Wallin - 4 september 2015 20:27

Hej allihoppa! 

 

Idag har jag varit borta hela dagen i västerås. Jag har hälsat på min kära och saknade kusin Emelie nämligen! Vi gick runt och kollade lite i butikerna först och hittade då ett nytt nagellack samt snabbhärdande droppar som ska göra att nagelacket torkar på 60 sekunder. Vi ska testa det nu ikväll, håller tummarna att det funkar bra så kanske det kommer gå både smidigare och snabbare att måla naglarna och samtidigt få bättre resultat! 

 

Vi fortsatte vår shoppingrunda ett tag till för att sedan ta en lunch på basseriet! Tog en lövbiff med pommes och rödvinsås, det var riktigt gott. Sen strosade vi bara runt på stan och pratade om en massa, min assisten hittade ett par nya brillor till mig då mina andra har pajat, dem satt som en smäck! Så jag var bara tvungen att köpa dem! hehe  

 

Vi tog en riktig långfika innan jag bestämde mig för att åka hem, det känns lite vemodigt att åka tillbaka när det känns som jag skulle kunnat sitta där i 10 timmar till! Men vi hoppade på tåget och drog oss hemåt. 

 

Här ser ni NYA FRISYREN MED! 

     

Väl hemma så bestämde jag mig för en riktigt varm dusch med levande ljus och lunga favoriter till det. Men nu ska jag fixa naglarna så får ni reda på hur det gick med Quick drops imorgon.  

 

Ha det bra nu allesammans och ta hand om era nära och kära! 

 

Puss & Kram 

Olivia Wallin   

Av Olivia Wallin - 3 september 2015 13:05

I morse satt jag och lyssnade på P4 Västmanland, det handlade om att barn nu förtiden får datorer/iPads i skolan vilket verkligen är kanon, jag tror det kan underlätta för många att man får ha den sortens hjälpmedel. Men föräldrarna är oroliga för att om de går isönder så är det familjen själva som ska ersätta det och det är ju faktiskt så att alla inte har råd med det. Det finns ju heller ingen möjlighet att säga nej till det eftersom det ingår i skolarbetet och då är det ju ännu mer fel. Jag anser att skolan ska vara gratis och ingen ska behöva känna en press på sig om det inte är så att man med flit förstör, då får man faktiskt skylla sig själv. När jag var liten så hade vi papper och penna, det dög det med men jag börjar ju bli gammal så hänger kanske inte med. 😉 Nej skolan ska ersätta det där, det tycker iallafall jag. Vad tycker du? 


Igår blev det inget blogginlägg för att min dator dog, gick inte att starta. Så jag trodde det skulle vara kört, men i morse  när jag skulle testa den så vips så hoppade den igång igen. TEKNIK! Så jag tänkte bara berätta lite om vad jag gjorde igår. Jag var ju i skolan och kollade samt pratade med en om allt som behövdes veta för att söka in. Allt verkade positivt och roligt. Jag ska också få ett möte med en annan person som ska hjälpa mig om jag skulle vilja söka in på folkhögskola. Så det känns verkliven spännande. Kul att få något att göra på dagarna. Tyvärr är ansökningstiden slut men hoppas på att komma in på nån kurs nästa termin. Efter detta mötet skulle A-L snällt köra oss till frissan, så in i bilen och det slutade med polisjakt. Vill dock inte gå in så mycket på det mer än att när vi väl stannade så darrade vi alla, började asgarva och bötesfria för polisen kom aldrig ikapp 😂😂 Tillslut tog vi oss till frissan och där käkade jag lite innan jag skulle fixa burret till hår. Sen satte Lena saxen i huvudet på mig och klippte topparna, det blev även lite färg. Blekt utväxt och sedan lite rosa i håret. Har tyvärr inte fått till en bra bild så kan inte visa men i morgon lovar jag att lägga ut ett kort. Men jag är skitnöjd och är glad över att jag har en så toppen frisör. Mamma kom och hämtade oss sedan och när vi kom hem hade hon lagat mat ❤️ Supergott och tack älskade mamma. 

Idag ska istället jag bjuda mormor och morfar på mat som tack för att de finns och att de hjälper till så mycket, så nu måste jag verkligen börja fixa för klockan den bara går den. 


Ha en toppen dag!💖💕

Presentation


Jag heter Olivia Wallin och kommer i denna blogg skriva om mig själv, mitt liv och allt runt omkring det. Jag är 21 år och har en CP-skada som jag haft sen födseln. Jag är en glad tjej som gillar utmaningar och ser hellre optimistiskt på livet. Hoppas ni

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards